Novice

Obisk našega centra je varen

Z veseljem vas obveščamo, da vam za vse storitve ostajamo na voljo v običajnem delovnem času in obsegu.

Preberi več

Volvo Cars se osredotoča na doseg in hitro polnjenje za naslednjo generacijo popolnoma električnih avtomobilov

Volvo Cars hitro postaja podjetje s povsem električnimi avtomobili, ki razvoj in proizvodnjo baterijskih celic približuje domu in želi svoje prihodnje baterije prilagoditi potrebam svojih strank ter jim omogočiti daljši doseg in hitrejši čas polnjenja.

Preberi več

Koncept Recharge podjetja Volvo je manifest za čisto električno prihodnost podjetja Volvo Cars

Za Volvo Cars je elektrifikacija več kot le premik na področju pogonskih sklopov. Predstavlja novo paradigmo v oblikovanju avtomobilov, koncept Recharge podjetja Volvo pa je manifest za naslednjo generacijo povsem električnih vozil Volvo.

Preberi več

Volvo Cars bo z uporabo podatkov iz avtomobilov strank v realnem času postavljal nove varnostne standarde

Naslednja generacija avtomobilov Volvo naj bi bila najvarnejša v podjetju doslej, in sicer zahvaljujoč vrhunski programski in strojni ravni, skupaj z neprestanimi in hitrejšimi izboljšavami varnostnih funkcij s pomočjo podatkov v realnem času.

Preberi več

Volvo Cars in Google nadaljujeta partnerstvo za varno in povezano uporabniško izkušnjo naslednje generacije

V naslednji generaciji popolnoma električnih avtomobilov podjetja Volvo Cars se stranke lahko veselijo avtomobila, ki je vsak dan boljši in ponuja enostavno, umirjeno in brezhibno uporabniško izkušnjo Volvo – od prejema avtomobila, do vožnje z njim in njegovega upravljanja na uporabnikovi mobilni napravi.

Preberi več

Obisk naših centrov je varen

Varnost naših strank je že od nekdaj naša prednostna skrb, zato dosledno udejanjamo vse zaščitne ukrepe, s katerimi vam zagotavljamo varen obisk tudi v času epidemije koronavirusa.

Preberi več

Družba Volvo Cars na trg pošilja nov povsem električen model Volvo C40 Recharge

Prihodnost družbe Volvo Cars je električna in nov Volvo C40 Recharge je najnovejši dokaz njene zaveze za prihodnost brez emisij.

Preberi več
Povprečna poraba goriva: 4,4 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 117 - 192 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d-TEMP-ISC. Emisije NOx: 0,0137 - 0,0671 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00011 - 0,00078 g/km, število delcev: 0,08 E+11 – 5,41 E+11. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Cene ne vsebujejo stroška kovinske barve in priprave vozila. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Več informacij o ponudbi pri pooblaščenem Volvo prodajnem zastopniku. MAXX AUTO d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem