Novice

13.03.2020

OBVESTILO OB EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

Dežurni servisi Volvo skrbijo za vašo mobilnost

Spoštovani,

ob situaciji v zvezi z epidemijo virusa COVID-19 vas obveščamo, da smo skladno z vladnim odlokom o zaprtju nenujnih trgovin omejili delovanje naših centrov. Prodajni del centrov z vozili smo zaprli, naši dežurni servisi pa v omejenem obsegu delujejo še naprej in tudi v teh dneh skrbijo za vašo mobilnost in varnost na cesti.

Ker se seznam dežurnih servisnih delavnic dnevno spreminja, vas prosimo, da v primeru nujnih popravil oziroma servisnih del najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o naslednjih korakih. Če vaš pooblaščeni serviser trenutno ne opravlja storitev, vas bo usmeril na najbližji dežurni servis.   

Če boste obiskali naše dežurne servisne delavnice, lahko pričakujete številne preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Ne zamerite nam, če se z vami tokrat ne bomo rokovali ali če bo prostoru več čistilnega osebja, ki redno razkužuje vse površine.

Situacijo v državi in svetu ves čas budno spremljamo in se bomo sproti prilagajali vladnim ukrepom in priporočilom. Zaenkrat pa vas še vedno vabimo, da svoja vozila pripeljete k nam, ko je popravilo nujno potrebno. Naredili bomo vse, da vaša mobilnost ostane nemotena.

Ostanite zdravi.

Volvo Car Slovenija

 

 

Povprečna poraba goriva: 4,4 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 117 - 192 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d-TEMP-ISC. Emisije NOx: 0,0137 - 0,0671 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00011 - 0,00078 g/km, število delcev: 0,08 E+11 – 5,41 E+11. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Cene ne vsebujejo stroška kovinske barve in priprave vozila. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Več informacij o ponudbi pri pooblaščenem Volvo prodajnem zastopniku. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem