SERIJA OTROŠKIH SEDEŽEV

NOVA GENERACIJA

Oglejte si našo najbolj udobno in luksuzno kolekcijo otroških sedežev do sedaj.

DO ENEGA LETA (0-13 KG)

Otroški sedež, sedež za dojenčka

Nazaj obrnjen sedež otrokom do enega leta starosti, oziroma do 13 kilogramov teže, zagotavlja udobje in zaščito. Sedež je globok in je opremljen z dodatnimi bočnimi ojačitvami. Oblazinjenje je izdelano iz kvalitetnega materiala, ki ga je moč prati na 30 stopinjah Celzija. Poleg tega je sedež opremljen z velikim držalom, ki omogoča enostavno prenašanje in nameščanje.

Kontaktirajte nas

9 MESECEV - 6 LET (9-25 KG)

Otroški sedež, obrnjen nazaj

Še več prostora za noge, več možnosti naklona in luksuzno oblazinjenje iz tkanine, ki jo lahko peremo v pralnem stroju pri temperaturi 30 stopinj Celzija - to so glavne značilnosti našega novega otroškega sedeža, ki otrokom, starim med 9 mesecev in 6 let, zagotavlja izdatno mero udobja in varnosti. Sedež tehta 7 kilogramov in je zasnovan tako, da je nameščanje izjemno enostavno. Volvo priporoča, da otroci do svojega četrtega leta potujejo obrnjeni nazaj.

Kontaktirajte nas

4-10 let (15-36 KG)

Otroški sedež z dodatno oporo

Naš sedež z dodatno oporo je namenjen otrokom med 4. in 10. letom starosti, oziroma otrokom, katerih teža se giblje med 15 in 36 kilogrami. Oblazinjeno vzglavje, visoke stranice in zaščita za rame so garancija za varno potovanje. Sedež je opremljen z luksuznim oblazinjenjem iz tkanine, ki jo je možno prati v pralnem stroju pri temperaturi 30 stopinj Celzija. Sedež tehta 6.4 kg. Po zaslugi sistema ISOFIT pa je vseskozi trdno na svojem mestu, tudi takrat, ko otroka ni na sedežu. Volvo priporoča, da otroci do svojega četrtega leta potujejo obrnjeni nazaj.

Kontaktirajte nas

Nazaj obrnjen otroški sedež z enostavnim dostopom

Za otroke do 18 kg in visoke med 40-105 cm. Za namestitev dojenčka je treba uporabiti poseben priložen nastavek, ki nudi oporo. Volvo priporoča, da so otroci med vožnjo obrnjeni nazaj vsaj do 3 oziroma 4 leta starosti. Edinstven vzglavnik in globoke stranske opore otroku ne zagotavljajo samo udobja med vožnjo, ampak poskrbijo tudi za njegovo varnost. Za lažje nameščanje in dvigovanje otroka je mogoče otroški sedež zavrteti proti vratom vozila. Na voljo je šest položajev prilagoditve kota otroškega sedeža. Tako je zagotovljena optimalna namestitev za vse modele Volvo. Volvo priporoča, da višji kot je otrok, bolj pokončen mora biti položaj sedeža.

Kontaktirajte nas

Boljše potovanje za vsakogar

Naši otroški sedeži omogočajo varnejše, udobnejše in zabavnejše potovanje otrok. Za vas pa je vse skupaj bolj enostavno.

Otroški sedež, sedež za dojenčka

Naš nazaj obrnjen otroški sedež je zasnovan za dojenčke do enega leta starost, oziroma za težo do 13 kilogramov. Otrokom zagotavlja vso zaščito, ki jo potrebujejo. V kratkem filmu predstavljamo, kako uporaben in prikladen je ta sedež in kako s svojo enostavno uporabo vaši družini omogoča, da se lahko čim bolj posvetite zabavi na potovanju.

Otroški sedež, obrnjen nazaj

Naš nazaj obrnjen otroški sedež je dobil številne nagrade. Otrokom starim med 9 mesecev in 6 let, oziroma težkim med 9 in 25 kilogramov, omogoča vse udobje in zaščito, ki jo potrebujejo, ko sedijo v avtomobilu in opazujejo svet. V kratkem filmu prikazujemo, kako enostaven in prikladan je za uporabo.

Otroški sedež z dodatno oporo

V kratkem filmu prikazujemo, kako prikladen in uporaben je naš sedež z dodatno oporo. Otrokom omogoča udobno in brezskrbno uživanje v potovanju. Naš sedež z dodatno oporo je primeren za otroke med 4. in 10. letom starosti, oziroma za telesno težo med 15 in 36 kilogrami.

Povprečna poraba goriva: 4,4 – 8,3 l/100 km. Emisije CO2: 117 - 192 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d-TEMP-ISC. Emisije NOx: 0,0137 - 0,0671 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00011 - 0,00078 g/km, število delcev: 0,08 E+11 – 5,41 E+11. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Cene ne vsebujejo stroška kovinske barve in priprave vozila. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Več informacij o ponudbi pri pooblaščenem Volvo prodajnem zastopniku. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem