Akcijska servisna ponudba

IZBOR ZIMSKIH SETOV KOLES

Izberite kolesa, ustvarjena za zimo in vaš Volvo

Ko temperatura pade pod 7 stopinj Celzija, postane cestišče mnogo zahtevnejše. Varnost vožnje pa še pomembnejša – zagotovijo vam jo lahko dobre zimske pnevmatike, izdelane iz kavčuka, ki tudi pri nizkih temperaturah ohranja mehkobo in odličen oprijem. Preverite našo ponudbo zimskih koles, ki sledijo najvišjim varnostnim standardom, in poskrbite, da vam bo Volvo tudi pozimi zagotavljal največ.

Preverite ponudbo

SERVISNA AKCIJA

Varno v zimo z Volvom, pregledanim za 15 €

Zima vabi s snežnimi užitki, v katere se najpogosteje odpravimo z avtom. Da poti ne bi zmotile težave, vam svetujemo predhoden preventivni pregled vozila, ki pokaže, ali je vaš Volvo zares brezhiben. Za mokre, ledene in zasnežene dni leta je vozilo vsekakor pametno preveriti in okrepiti tiste njegove sklope, ki pridejo še posebej prav.

Za brezskrbno zimo smo zato za vas pripravili akcijsko ponudbo, v kateri nudimo temeljit preventivni pregled vozila za samo 15 €, ki obsega preverjanje kar 20 za vozilo najpomembnejših komponent. Pregled vašega Volva izvedejo naši vrhunsko usposobljeni serviserji, ki njegovo delovanje in pripravljenost na zimo preverijo celovito ter z uporabo najsodobnejših tehnologij.

Ob ugodnem preventivem pregledu izkoristite tudi ponudbo izbranih originalnih izdelkov Volvo, ki prinaša prihranke do 20 %.

Nudimo vam:

  • 20 % popust pri nakupu tekočine za vetrobransko steklo in brisalce
  • 15 % popust na komplet za nego usnja (Leather Care Kit)

 

Naša servisna akcija traja do 31. 3. 2019.

Prijava na preventivni pregled vozila

Välkommen

Paket dobrodošlice

V okviru paketa Välkommen naši strokovnjaki pred pomembnejšimi dogodki, kot so na primer tehnični pregled, odhod na dopust ali daljše potovanje, poskrbijo za vaše vozilo. Temeljito ga pregledajo, po potrebi posodobijo programsko opremo in vam tako omogočijo, da ste povsem brez skrbi. Cena storitve je 15 EUR, v okviru rednega servisa ali popravila vozila pa je brezplačna.

Vsi pooblaščeni servisi Volvo so opremljeni s posebno programsko opremo VIDA, ki edina zagotavlja ustrezno programsko posodobitev vašega Volva. Od trenutka, ko postanete naša nova stranka, vam brezplačno zagotavljamo tudi vse pomembne informacije o vašem Volvu. Sproti vas obveščamo o posodobitvah, morebitnih vpoklicih ter vedno novih ugodnostih, ki jih redno oblikujemo za vas.

Izkoristite paket dobrodošlice

CLASSIC SERVICE

Paketi rednega vzdrževanja za vozila, starejša od 5 let

Želimo, da vaš Volvo prevozi še dolgo vrsto kilometrov ter leto za letom deluje brezhibno. Da bi vam omogočili brezskrbno vožnjo, v pooblaščenih servisih Volvo vsem kupcem vozil, starih 5 let ali več, priznamo 15 % popust na rezervne dele in storitev rednega vzdrževanja vozila. Vsaka delavnica Volvo uporablja originalne dele Volvo, edinstvene Volvo metode ter zagotavlja brezplačne posodobitve programske opreme, ki naredijo vožnjo z Volvom še prijetnejšo.

Storitev rednega vzdrževanja vključuje:

  • pregled vozila,
  • zamenjavo vseh filtrov in motornega olja,
  • zamenjavo zavornih oblog (če je potrebno),
  • zamenjavo zavornih diskov (če je potrebno).

Naročite vozilo na servis

Posodobitev zemljevidov

Po cestah navigirajte brezskrbno

Ko potujete po svetu in odkrivate nove kraje, vam dober navigacijski sistem užitek še poveča. Učinkovito vas opozarja na nove ceste, enosmerne ulice, obvoze, zapore in druge pomembne informacije. Da si v svojem Volvu zagotovite najboljšo navigacijsko izkušnjo, pravi čas poskrbite za posodobitve.

Na pooblaščenih servisih Volvo brezplačno posodobimo zemljevide v vseh vozilih Volvo, izdelanih v modelnem letu 2015 in kasneje. Posodobitev navigacije za vozila modelnih let od 2011 do 2014 opravimo za 70,00 EUR, pri čemer je vsaka naslednja posodobitev brezplačna. Možnosti posodobitve vozil starejšega letnika preverite pri izbranem pooblaščenem serviserju Volvo.

Posodobite navigacijski sistem

Povprečna poraba goriva: 3,7 – 6,9 l/100 km. Emisije CO2: 98 - 179 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6b. Emisije NOx: 0,0103 - 0,0505 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00045- 0,0009 g/km, število delcev: 0,00505 E+11 – 0,619E+11. Akcijska ponudba financiranja velja ob nakupu novega vozila VOLVO po ponudbi KMAG d.o.o. po MP ceniku ob sklenitvi pogodbe o finančnem leasingu preko Unicredit, d.o.o. Ponudba za Volvo S60 D2 R-Design Kinetic zajema obdobje financiranja do 60 mesecev, 25% polog in plačilo 25% preostanka vrednosti, EOM = 2,43%, stroški odobritve 289,90 EUR (1% vrednosti vozila). Reprezentativni primer izračuna za Volvo S60 D2 iz akcijske ponudbe: vrsta financiranja: finančni leasing; predračunska vrednost predmeta financiranja: 28.990 EUR; lastna udeležba (polog): 25%, 7.247,50 EUR; znesek financiranja: 21.742,50 EUR; število obrokov: 60; mesečno plačevanje: 266,02 EUR ter zadnji (61-i) obrok: 7.247,50 EUR (25%); stroški odobritve: 1% vrednosti vozila; skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: 23.208,7 EUR; letna obrestna mera: 1,99%, ki je spremenljiva in vezana na 6-mesečni Euribor, efektivna obrestna mera: 2,43% na dan 27.2.2017. Financiranje se lahko zavrne če stranka nima ustrezne bonitete. Cene vključ. vse dane popuste in prihranke in ne vključujejo kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Veljavnost ponudbe: do odprodaje zalog. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOx. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Volvo. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. VCAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana.

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij